iotspot starter kit

disponibil acum

Solicitați acum!

Descoperiți

Group 8

Experiență BACHMANN

BACHMANN este o companie din domeniul electrotehnicii, care activează în întreaga lume și care este condusă de proprietari. Cu aproximativ 800 de angajați, grupul BACHMANN dezvoltă, produce și comercializează componente și sisteme electrotehnice, cum ar fi unități de distribuție electrică, panouri de racord pentru suprafețele de lucru și subansambluri electrotehnice. 

Infrastructură IT

Aflați mai multe
Infrastructură IT

Next generation office

Aflați mai multe
Next generation office

Events

Workspace Design Show

Workspace Design Show brings together the entire commercial interiors community to discover and discuss tomorrow’s…

Business Design Centre, London

London Build

London Build is an award-winning show and is widely viewed as one of the best & largest construction exhibitions in the…

Olympia London

Light & Building

The world's leading trade fair for lighting and building technology The Light + Building innovation trade fair combines all…

Frankfurt, Germany

Doriți consiliere?

Aveți întrebări sau doriți să primiți o ofertă? Vă ajutăm cu plăcere mai departe. Introduceți pur și simplu codul poștal și găsiți persoana de contact pentru regiunea dvs.

Întrebări despre produsul dorit

Buletin informativ BACHMANN

Doriți să fiți întotdeauna bine informat(ă)? Înregistrați-vă la buletinul nostru informativ! Vă vom ține periodic la curent cu noutățile în materie de produse, vă vom trimite invitații la evenimente și multe altele.

Înregistrați-vă acum pentru buletinul nostru informativ!

„BACHMANN Latest News” vă informează periodic despre produsele, noutățile și evenimentele noastre și despre multe altele.